ervaren betonspecialisten 
 die doen wat ze beloven  

ervaren betonspecialisten die doen wat ze beloven

Al 30 jaar is Mulder Betonbouw B.V. specialist op het gebied van in het werk gestorte funderingen, wanden en vloeren. Ook op grote hoogte voelen wij ons thuis, en in de kelderbouw hebben we een sterke positie verdiend. Het maakt voor ons namelijk niet uit of we 1 of 3 lagen onder het maaiveld werken.

Ons team

Het team van Mulder Betonbouw B.V. is relatief klein en bestaat uit allround betonspecialisten. Zij gaan stuk voor stuk elke denkbare uitdaging met plezier aan. Daarbij bogen zij op een grote dosis ervaring. Elk project pakken wij aan in nauw overleg met de opdrachtgever. En natuurlijk hebben wij een kundige afdeling werkvoorbereiding, met vakmensen die beschikken over langdurige werkplaatservaring. Veiligheid staat voorop: Mulder Betonbouw B.V. heeft sinds 2001 een volledige VCA-certificering. Al onze medewerkers functioneren volgens de VCA-richtlijnen en leveren naast vakmanschap dus ook een geruststellende dosis zekerheid op de bouw.

Flexibel en snel

Wij werken met korte lijnen en kunnen dus razendsnel switchen als dat nodig is. Dankzij de inzet van eigen materieel nemen we de opdrachtgever alle vraagstukken rondom het project uit handen. Zo vormen korte deadlines geen probleem voor ons. Bij Mulder Betonbouw B.V. doen we wat we beloven. Onze offerte lijkt misschien niet de goedkoopste, maar na afronding van elk project krijgen we steeds weer de bevestiging dat de keuze voor Mulder Betonbouw B.V. de juiste keuze was.

Leren door te werken bij Mulder Betonbouw B.V.

Wil je het vak leren in de praktijk bij Mulder Betonbouw B.V.? Dat kan!