HISTORIE 

HISTORIE

Historie

Aannemersbedrijf S.C. Mulder in Bodegraven verzorgde al jaren funderingen, kelders en appartementencomplexen voor collega-aannemers. Daarom koos het bedrijf in 1990 voor een nieuwe koers. Het betekende de start van Mulder Betonbouw B.V.: een erkende betonspecialist die de complete planning van betonbouwprojecten voor zijn rekening nam.

OP DE KAART BIJ BOUWEND NEDERLAND

Onder leiding van de huidige directeur Ike Bos ontwikkelde Mulder Betonbouw B.V. zich tot een bouwpartner die complete in het werk gestorte projecten realiseert. Daarbij geven we een volledige garantie op het gerealiseerde project. Een ultieme blijk van het geloof van Mulder Betonbouw B. V. in de eigen visie en vakmanschap. Ike Bos is een echte bouwer; hij maakte zich als medewerker van S.C. Mulder het betonvak eigen met alle bijbehorende competenties.

Dankzij een open oog voor de ontwikkelingen in de markt én een rotsvast geloof in de nieuwe onderneming, zette hij Mulder Betonbouw B.V. in korte tijd stevig op de kaart van bouwend Nederland. Onder het motto ‘Wij maken elke ambitie waar’ heeft Mulder Betonbouw B.V. al heel wat bijzondere projecten succesvol aangenomen en afgerond. Ongeveer 2,5 miljoen meter funderingsbalk en ruim 300.000 vierkante meter parkeergarages en kelders realiseerde Mulder Betonbouw B.V.: cijfers die voor zich spreken. Bij Mulder Betonbouw B.V. heeft nog nooit een opdrachtgever tevergeefs aangeklopt…

MEER WETEN OVER DE PROJECTEN VAN MULDER BETONBOUW B.V?

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.