Mulder betonbouw

Historie

In 1990 ontstond Mulder Betonbouw B.V. vanuit aannemersbedrijf S.C. Mulder in Bodegraven. Nadat het bedrijf al jaren voor collega aannemers fundaties, kelders en appartementencomplexen bouwde, werd tot een nieuwe koers besloten. Voortaan hield Mulder Betonbouw zich als erkende betonspecialist bezig met de complete planning van betonbouwprojecten.Onder leiding van de huidige directeur Ike Bos ontwikkelde Mulder Betonbouw B.V. zich tot een bouwpartner die complete in het werk gestorte projecten realiseert. Daarbij wordt een volledige garantie op het gerealiseerde project afgegeven, om te benadrukken dat Mulder Betonbouw B.V. in haar eigen visie en vakmanschap gelooft.

Ike Bos is een echte bouwer; hij maakte zich als medewerker van S.C. Mulder het betonvak met alle bijbehorende competenties eigen. Dankzij een open oog voor de ontwikkelingen in de markt én een rotsvast geloof in de nieuwe onderneming, zette hij Mulder Betonbouw B.V. in korte tijd stevig op de kaart van bouwend Nederland. Onder het motto 'Wij maken elke ambitie waar' heeft Mulder Betonbouw B.V. onder leiding van Ike Bos al heel wat bijzondere projecten succesvol aangenomen en afgerond. Ongeveer 2,5 miljoen meter funderingsbalk en ruim 300.000 vierkante meter parkeergarages en kelders zijn cijfers die voor zich spreken. Bij Mulder Betonbouw B.V. heeft nog nooit een opdrachtgever tevergeefs aangeklopt…

Historie

Mulder Betonbouw

  • Mulder Betonbouw B.V. is een flexibele partner in de bouw. Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van in het werk gestorte funderingen, wanden en vloeren, ook op hoogte. Met name in de kelderbouw hebben we onze positie steeds verder versterkt. Mulder Betonbouw werkt met een relatief klein team van all round betonspecialisten, die stuk voor stuk elke denkbare uitdaging graag aangaan.

Contact

Mulder Betonbouw b.v.
Meije 25
2411 PH Bodegraven
Telefoon: 31 (0) 172 23 50 80
info@mulderbetonbouw.nl

CVA