Mulder betonbouw

Bedrijfsprofiel

Mulder Betonbouw B.V. is een flexibele partner in de bouw. Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van in het werk gestorte funderingen, wanden en vloeren, ook op hoogte. Met name in de kelderbouw hebben we onze positie steeds verder versterkt. Mulder Betonbouw werkt met een relatief klein team van all round betonspecialisten, die stuk voor stuk elke denkbare uitdaging graag aangaan. Dat doen ze op basis van een grote dosis ervaring, een nauw overleg met de opdrachtgever en natuurlijk een afdeling werkvoorbereiding die beschikt over vakmensen met langdurige bouwplaats ervaring.

Wij werken met korte lijnen en kunnen dus razendsnel switchen als dat nodig is. Doordat we de opdrachtgever alle vraagstukken rondom zijn project uit handen nemen - dankzij de inzet van eigen materieel - kunnen we korte deadlines halen. Mulder Betonbouw is in aanvang niet de goedkoopste, maar na afronding van het project blijken we wél steeds weer de juiste keus te zijn…

Bedrijfsprofiel

Mulder Betonbouw

  • Mulder Betonbouw B.V. is een flexibele partner in de bouw. Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van in het werk gestorte funderingen, wanden en vloeren, ook op hoogte. Met name in de kelderbouw hebben we onze positie steeds verder versterkt. Mulder Betonbouw werkt met een relatief klein team van all round betonspecialisten, die stuk voor stuk elke denkbare uitdaging graag aangaan.

Contact

Mulder Betonbouw b.v.
Meije 25
2411 PH Bodegraven
Telefoon: 31 (0) 172 23 50 80
info@mulderbetonbouw.nl

CVA